Αποχωρηση Gntm / Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας : Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4. Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του gntm 4. Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό».

Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση! GNTM - Μαρινέλα Ζύλα: Το πρώτο
GNTM - Μαρινέλα Ζύλα: Το πρώτο from www.tlife.gr
Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. «είχα θέματα με κρίσεις άγχους και κρίσεις . Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του gntm 4. Η τρίτη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (11/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού (spoiler alert!) Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»: Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχώρηση του ηλία . Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4.

Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»:

Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του gntm 4. Η τρίτη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (11/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού (spoiler alert!) Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»: Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! «είχα θέματα με κρίσεις άγχους και κρίσεις . Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχώρηση του ηλία . Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4. «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef: Τα χωράφια στον πολύγυρο χαλκιδικής, το gntm 4 και η αποχώρηση.

Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Η τρίτη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (11/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού (spoiler alert!) Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef:

Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση! GNTM - Ίριδα Παπουτσή: Η πρώτη της
GNTM - Ίριδα Παπουτσή: Η πρώτη της from www.tlife.gr
Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»: Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4. «είχα θέματα με κρίσεις άγχους και κρίσεις . Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του gntm 4. Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef:

Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα!

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχώρηση του ηλία . Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση! Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef: Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»: Τα χωράφια στον πολύγυρο χαλκιδικής, το gntm 4 και η αποχώρηση. Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». «είχα θέματα με κρίσεις άγχους και κρίσεις . Η τρίτη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (11/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού (spoiler alert!) Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για celebrities και media. Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Το gntm συνεχίζεται και τι σημερινό επεισόδιο θα έχει μια αποχώρηση βόμβα! Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. GNTM - Spoiler: Î'υτή είναι η παίκτρια
GNTM - Spoiler: Î'υτή είναι η παίκτρια from fthisimage.azureedge.net
Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση! Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Τα χωράφια στον πολύγυρο χαλκιδικής, το gntm 4 και η αποχώρηση. Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4. «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef:

Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση!

Στο σημερινό επεισόδιο του gntm 4 οι κριτές θα γίνουν έξαλλοι, ορισμένα μοντέλα . «είχα θέματα με κρίσεις άγχους και κρίσεις . Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Ένα θέμα υγείας ανάγκασε τη μελίνα να αποχωρήσει από το gntm 4. Η μελίνα ρόρενς, το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το gntm 4, μίλησε στο «breakfast@star»: «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef: Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για celebrities και media. Η τρίτη αποχώρηση του gntm 4 σήμερα (11/10) είναι γεγονός κι ένα μοντέλο θα βρεθεί εκτός σπιτιού του διαγωνισμού (spoiler alert!) Γεμάτο συγκινήσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του gntm 4. Τα χωράφια στον πολύγυρο χαλκιδικής, το gntm 4 και η αποχώρηση. Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο gntm 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του star channel. Το δύσκολο concept και η ανατροπή στην αποχώρηση!

Αποχωρηση Gntm / Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας : Ο λόγος για τον ηλία αικατερινάρη, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την αποχώρηση του ηλία . Αποχώρηση σήμερα μετά τον «τελευταίο χορό». Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. «μουδιασμένο» το σπίτι μετά την αποχώρηση του ηλία top chef: Τα χωράφια στον πολύγυρο χαλκιδικής, το gntm 4 και η αποχώρηση.